Tobiass însoțește grija pentru comunitate cu acțiuni caritabile

Tobiass însoțește grija pentru comunitate cu acțiuni caritabile

Comentariu: 0

Dorim să ne implicăm mai mult în susținerea comunității și de aceea, o sa donăm 10% din fiecare comandă realizată în magazinul online către campanii care creează schimbări la nivel local și care fac o diferență în viețile oamenilor nevoiași. 

În fiecare lună, o noua campanie ce abordează diferite probleme cum ar fi renovarea de aziluri de batrani și școli, susținerea unui caz social, servicii limitate, sau statistici îngrijoratoare va fi destinatara donațiilor noastre. 

Pe acest drum suntem însoțiți de Asociația Maria Holtzhauser care se va ocupa de toate aceste operațiuni. Această asociație este responsabilă pentru numeroase acțiuni susținute in județe diferite printre care amintim „Îmbracă un bătrân”, „Îmbracă un copil”, „Mă întorc la școală”, „Alături de Suceava”.  

Viziunea acestei organizații non-guvernamentale, pe care o împartașim și noi, este aceea a unei umanități înfloritoare – ceva ce putem realiza doar prin urmărirea neîncetată a echității. Această viziune ia în considerare circumstanțele individuale, oferind oamenilor și comunităților resursele de care au cu adevărat nevoie. Prin donațiile noastre urmărim să punem zâmbete pe chipuri și să sporim accesul la oportunitate.

Ne dorim să construim relații care sunt semnificative, căutând oportunități de a ajuta alături de partenerii noștri.

Susține-ne eforturile alegând produse din magazinul nostru online pentru acoperirea nevoilor tale.

Postat de:: In: Articole Tobiass

Comments

Leave your comment