Termeni si conditii

 1. Introducere
 2. Acces la informatii
 3. Comentariile utilizatorilor
 4. Preturi
 5. Livrare
 6. Plata
 7. Garantia produselor
 8. Termene de utilizare a newsletter-ului
 9. Dreptul de returnare a produselor
 10. Protectia Datelor cu Caracter Personal
 11. Dispozitii finale

1. Introducere

Compania care administreaza site-ul www.tobiass.ro denumit Tobiass, este sc. Eleador srl. numit in continuare Eleador, inregistrata la registrul comertului cu J23/2584/2015 si avand codul unic de inregistrare RO 18905525.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Eleador isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

2. Acces la informatii

Eleador srl. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe site-ul Tobiass si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce,de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice maniera contrare intereselor companiei Eleador, fara acordul prealabil scris.

3. Comentariile utilizatorilor

Utilizatorii Tobiass pot face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, care pot fi publicate pe site. Eleador isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane,contine virusi,texte vizand diverse campanii de promovare,mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

4. Preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%) . Comanda minima este de 50 lei.

5. Livrare

Livrarea produselor se face oriunde in Romania. Tobiass isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor. Daca livrarea se face pentru o localitate unde curieratul rapid FanCurier (sau alt operator cu care Eleador decide), nu are punct de lucru, va fi un cost suplimentar la transport, care va fi suportat de catre client. Acest cost suplimentar depinde de distanta de la cel mai apropiat punct de lucru a curieratului. Inainte de livrare vom comunica valoarea costului suplimentar si va fi trimisa doar cu acceptul dvs.

Tobiass isi rezerva dreptul sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive care includ:incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism,proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Eleador fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate de Eleador de la acest client.

6. Plata

Plata produselor se poate face pe baza facturii proforme primita pe mail, prin ramburs la livrarea produselor , prin virament bancar sau online cu card bancar.

Sistem ramburs: plata produselor se face la curier in momentul livrarii coletului.

Virament bancar: se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata. In cazul platii prin mandat postal sau ordin de plata dovada platii trebuie trimisa catre Eleador la adresa de email office@tobiass.ro

Plata cu cardul: daca cumparatorul alege sa efectueze plata cu cardul pentru comanda efectuata, acesta este redirecționat catre o pagina securizata a procesatorului de card euplatesc, securitate bancara pentru plati online: procesare 3D Secure, sistem antifrauda bancar in timp real, tranzactii filtrate/ verificate automat si manual, folosind algoritmi specifici.

Pentru a efectua plata, cumparatorul trebuie sa introduca datele cardului. Procesatorul EuPlatesc va menține pagina activa un timp limitat. Daca datele cardului nu sunt introduse in acest timp, plata pentru produsul comandat nu se mai poate efectua prin card bancar. Prin urmare, comanda se va considera realizata iar tranzacția neplatita. Parțile vor primi automat un e-mail cu statusul tranzactiei. Daca nu s-a realizat plata cu cardul va rugam sa ne contactati pentru a gasi o alta modalitate de plata.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Plata in 3 (trei) rate fara dobanda cu cardul: daca cumparatorul alege sa efectueze plata in rate, fara dobanda, cu cardul pentru comanda efectuata, acesta este redirecționat catre o pagina securizata a procesatorului de card euplatesc, securitate bancara pentru plati online: procesare 3D Secure, sistem antifrauda bancar in timp real, tranzactii filtrate/ verificate automat si manual, folosind algoritmi specifici.

Pentru a efectua plata, cumparatorul trebuie sa introduca datele cardului. Procesatorul EuPlatesc va menține pagina activa un timp limitat. Daca datele cardului nu sunt introduse in acest timp, plata pentru produsul comandat nu se mai poate efectua prin card bancar. Prin urmare, comanda se va considera realizata iar tranzacția neplatita. Parțile vor primi automat un e-mail cu statusul tranzactiei. Daca nu s-a realizat plata cu cardul va rugam sa ne contactati pentru a gasi o alta modalitate de plata.

Banci partenere:

- Star BT

- BCR

- BRD Finance

- Alpha Bank

- First Bank

7. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-lui Tobiass beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

8. Termene de utilizare a newsletter-ului

Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul Tobiass este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din partea de jos a fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Abonatii newsletter-ului Tobiass pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura , nici continutul mesajelor respective.

Eleador isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Eleador are motive de a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris Tobiass ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat, in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane.

Orice astfel de cerere/ notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@tobiass.ro

10. Protectia Datelor cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Eleador srl. numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.tobiass.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa prin email la adresa office@tobiass.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa Eleador srl. cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Eleador srl. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare.

11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe tobiass, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord acesti Termeni si Conditii de Utlizare a site-lui Tobiass, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.