Crema de ras Truefitt & Hill West Indian Limes Shave Cream Bowl 190g

139,00 RON

Crema de barbierit Trueffit & Hill pe baza de glicerina cu parfum fresh

Cantitate
In stoc

Brand Tobiass

✔️ Produse 100% originale
✔️ Cele mai folosite si apreciate branduri din lume
✔️ Magazine Tobiass: Mall Baneasa (Bucuresti)
Participa la campania "Tobiass 5 ani" si castiga un voucher de 300 lei

Cremele de barbierit Trueffit & Hill pe baza de glicerina reprezinta o metoda excelenta de a obtine un barbierit extrem de performant si in acelasi timp confortabil.

Un parfum proaspat, efervescent si vioi în care se simt note puternice de citrice, lamaie, lamaie verde si bergamota ce sunt amestecate cu esente de petitgrain, neroli, citronela si cu note de floarea portocalului si cuisoare.

Recomandam folosirea unui pamatuf din par de bursuc pentru a obtine o experienta optima.

Glicerina este un cunoscut agent hidratant care extrage apa din straturile mai profunde ale pielii si din aer si o aduce catre stratul exterior al pielii.

Truefitt&Hill furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii. Istoria prestigiosa a brandului Truefitt&Hill incepe in 1805 in timpul domniei Regelui George al III-lea. Povestea incepe cu cel mai vechi Barbershop din Lume care a intrat in Cartea Recordurilor.

Clienti ai brandului Truefitt&Hill: Familia Regala Britanica si politicieni faimosi William Gladstone, Ducelede Wellington, Sir Winston Churchill si Maresalul Viconte Montgomery. De asemenea, multe alte figuri legendare din lumea artelor si divertismentului, ii includ atat pe Charles Dickens, William M. Thackeray, Lord Byron, Beau Brummell, Oscar Wilde, Alfred Hitchcock, Lord Laurence Olivier, Danny Kaye, cat si pe celebrii John Wayne, Frank Sinatra, Stewart Granger, Fred Astaire si Cary Grant.

TB444

S-ar putea sa-ti placa